— Over onze winkel —

Al 48 jaar staan wij synoniem voor mode en kwaliteit in damesschoenen, herenschoenen en accessoires in Maaseik en ver daarbuiten.

De collecties in onze schoenenwinkel worden zorgvuldig samengesteld voor een gevarieerd publiek: eigentijdse dames en heren die zowel belang hechten aan schoonheid, elegantie en stijl, maar tegelijkertijd comfort, degelijkheid en kwaliteit beogen. 

Steeds opnieuw halen Heidi en Winde, de nieuwe generatie in de familiezaak, echte blikvangers in huis en daardoor onderscheidt Van Dinter Schoenen zich van de doorsnee schoenenwinkel.
 


— Over ons —

Op 27 augustus 1976 werd de schoenwinkel Van Dinter Schoenen opgestart door Jacques en Josée van Dinter op de Bosstraat te Maaseik. Deze stijlvolle familie-schoenzaak, die garant staat voor kwaliteit, vernieuwing en service, groeit van generatie tot generatie. Intussen zijn de dochters Heidi en Winde in hun voetsporen getreden. Beiden staan in voor de keuze en de aankoop van de collecties.

Heidi en Winde helpen U steeds ,vakkundig en met passie voor schoenen, uw keuze maken. ze houden daarbij rekening met uw wensen, stijl en budget. 

De zaak biedt ook een uitgebreide keuze  aan modieuze schoenen voor losse steunzolen , dit in diverse breedtematen.

Ook de moderne wandelaar vindt wellicht zijn gading in het  aanbod eigentijdse wandelschoenen !

Dat Van Dinter Schoenen in Maaseik synoniem staat voor mode en kwaliteit is reeds 48 jaar bewezen.

Shop online Ontdek onze winkel
 © 2024 Van Dinter Schoenen BV -Bosstraat 82, 3680 Maaseik (België) - BTW BE 0465.647.114
Algemene voorwaarden - Betalen - Verzenden & afhalen - Retourneren - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Van Dinter gebruik van cookies. Meer informatie    OK